Nieuws / Radiocommercial van start op radio 2, sky radio en radio 538

Vanaf vrijdag 28 september tot en met de dag van de duurzaamheid (DvdD), 10-10 is de radiocommercial – Laat je duurzaam verrassen, op de dag van de duurzaamheid – te beluisteren tijdens de reclameblokken van radio 2, 538 en Sky Radio. Hiermee worden alle deelnemende winkels ondersteund, die speciaal voor deze tiende editie van de DvdD hun duurzamere producten in de spotlight zetten. Dit kan zijn online, op de winkelvloer, met of zonder speciale actie. Ieder doet op zijn eigen wijze mee.

Zo hebben de deelnemende partijen als Philips, Kruidvat, Verstegen, Atag, Ikea, Auping, C&A, Aldi, Plus Lidl, Spar, Zeeman, Gamma, McDonald’s, Landal en NS zich ook gepresenteerd in een gezamenlijke digitale folder. Een speciale jubileumeditie van de DvdD18 waarmee ze de consument wil laten zien dat duurzamere producten overal verkrijgbaar zijn. Ook bij jouw eigen winkel. Je hoeft er alleen nog maar te kiezen.

Ook winkelstraten door Nederland hebben zich aangesloten bij deze campagne. Zoals in Utrecht, het museumkwartier, Ermelo, Enschede, Leeuwarden binnenstad en het Limburgse Nuth. Het bruist van de activiteiten. Benieuwd? Kijk dan snel op dagvandeduurzaamheid.nl