Duurzame verrassingen: SPAR Nederland

Met respect voor mens, natuur en milieu staat in de winkels het dagelijks gemak voor onze klanten voorop. We stimuleren klanten een goede keuze te maken en zetten ons als moderne retail organisatie in om datzelfde te doen.In september en oktober besteden we in verschillende weken extra aandacht aan duurzaamheid. Er is aandacht voor bewuste vis, beter leven producten en Fairtrade producten.

Bij SPAR letten we er op dat de producten die in de schappen liggen geproduceerd zijn met zorg voor mens, dier en milieu. Zo zijn de SPAR espressobonen 100% duurzaam; UTZ gecertificeerd, verkopen we alleen Fairtrade bananen en is de SPAR canvas tas geproduceerd uit Fairtrade en 100% biologisch gecertificeerd katoen.

Ons assortiment wordt steeds gezonder, we stimuleren en helpen onze klanten en medewerkers gezonder te eten en leven. We proberen de verspilling van voedsel zo veel mogelijk te beperken door bijvoorbeeld te letten op kleine porties en samen te werken met lokale voedselbanken.

Daarnaast zorgen we ervoor dat de impact op het milieu door onze producten, de winkels en het logistieke proces zo minimaal mogelijk is.


Over deze activiteit

Categorie Eten & drinken
Organisatie SPAR Nederland
Locatie Waalwijk, Zijlweg 18
Website https://www.spar.nl/spar-mvo/

Stuur door

Breng anderen op de hoogte van deze activiteit! Je kunt hier tot 3 e-mailadressen invullen.

Jouw gegevens

Je e-mailadres
Je naam

Je vrienden, familie of kennissen

E-mailadres
E-mailadres
E-mailadres

reacties


Deze activiteit wordt beheerd door Michelle van Lith