Op 10-10 bruist het van de activiteiten!

Hieronder zie je welke activiteiten er allemaal op en rondom 10 oktober 2018 plaatsvinden.
Winkel je graag? Laat je dan verrassen bij een van de vele winkels en kijk hier welke winkels en winkelstraten meedoen. Of bezoek een duurzaamheidsmarkt of food event.
Doe vooral lekker mee met een van de openbare activiteiten die worden aangeboden.

Lees je voor op de basisschool van je kinderen met de landelijke Voorleesactie?
Of laat je je duurzaam verrassen bij een van de deelnemende winkels?
Twitter en Instagram dan vooral mee #DvdD18 of plaats een post op Facebook.

Doe vooral ideeën op of bedenk wat je zelf kunt doen op 10-10 en meld jouw activiteit hier!

Toon activiteiten uit:

Feestelijk voorleesmoment op de Dag van de Duurzaamheid

Op woensdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, worden in Nederland tienduizenden kinderen voorgelezen uit het boek 'De Kracht van Nieuwe Energie', dat speciaal voor de Dag van de Duurzaamheid door pabo-studenten is geschreven. Burgemeester Femke Halsema trapt de landelijke Voorleesactie af in Theater De Krakeling in Amsterdam.
Categorie:     Kennis delen

Winkelstraat 'Laat je duurzaam verrassen'!

Laat je duurzaam verrassen in Almere Centrum rondom 10/10!

In het hele land doen winkelstraten en winkelcentra mee met de Dag van de Duurzaamheid. Vele winkels zetten hun duurzame producten in de etalage en maken daarmee duurzame keuzes nog makkelijker voor hun klanten!
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Zuinig zijn we al meer dan 50 jaar.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen maakt sinds onze oprichting deel uit van onze manier van werken. Bij Zeeman noemen we dat: zuinig. Zuinig op mensen, materialen, milieu en maatschappij.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Auping, van matras tot judomat

Wist je dat er in ons land jaarlijks een stapel matrassen wordt weggegooid, die duizend keer zo hoog is als de Eiffeltoren? Bij Auping werken we actief mee aan het verkleinen van de afvalberg. Onze matrassen maken we van materialen die geschikt zijn voor recycling. Zo worden de meeste materialen al hergebruikt voor bijvoorbeeld een nieuwe judomat.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Philips

Bij Philips streven we ernaar om de wereld door innovatie gezonder en duurzamer te maken. Ons doel is om in 2025 jaarlijks het leven van 3 miljard mensen te verbeteren. Ons Healthy People, Sustainable Planet programma is een belangrijk middel om deze visie te realiseren
Categorie:     Winkelen / lifestyle

Doe mee met ons - we take it back - recyclingprogramma.

Doe mee met ons - we take it back - recyclingprogramma. Voor een ingeleverde boodschappentas met oude kleding of schoenen, krijg je een kortingsvoucher van 15%.
Categorie:     Winkelen / lifestyle

#Brengjebeker

Jaarlijks bestellen we op treinstations meer dan dertig miljoenwarme dranken. Het meeste daarvan drinken we uit wegwerpbekers. Al die bekers zorgen samen voor veel afval. Door je eigen beker mee te nemen, verminder je afval en krijg je korting. Bij meer dan 200 winkels op het station: o.a. Kiosk, Stationshuiskamer Julia?s, AH to go en Railcatering krijg je 25 eurocent korting als je koffie, thee of warme chocomelk bestelt en je eigen herbruikbare beker meeneemt. Mooi meegenomen! #Brengjebeker
Categorie:     Mobiliteit

Elke dag duurzamer bij McDonald's

McDonald's vindt het belangrijk dat alle gasten zich goed voelen bij McDonald's als merk en bedrijf. Daarom nemen we onze verantwoordelijkheid door steeds duurzamer te ondernemen, en zetten we wereldwijd onze schaalgrootte in om een positieve impact te maken op mens, dier en milieu.
Categorie:     Eten & drinken

Duurzame vegetarische hamburger challenge

Om jou te inspireren en enthousiasmeren rondom het onderwerp duurzaamheid organiseert Verstegen dit jaar een wedstrijd die in het teken staat van de meest duurzame hamburger. Maak jij de lekkerste duurzame hamburger?
Categorie:     Eten & drinken

Natuurlijk Aldi!

Bij Aldi vind je steeds meer verantwoorde producten en duurzame winkels.

In september en oktober besteden we hier in verschillende themaweken extra aandacht aan in onze winkels en folder. Natuurlijk Aldi!
Categorie:     Eten & drinken
Pagina 1 van 47

Persoonlijke activiteiten

"Biobey is een eco shop die biologische verzorgingsproducten verkoopt! Ontvangt 15% korting bij je eerste aankoop met kortingscode 15DAGVD"
Amelia Akhmatova
"Komt er dit jaar weer een dag van de duurzaamheid? ik ga met de speed pedelecs 45 km h rijden naar mijn werk in plaats van met mijn auto!"
Marek Jansen
"Voortaan alleen nog maar op de speed pedelec (https://www.qicq.nl/high-speed-pedelec-kopen) naar werk in plaats van met de auto!"
Marek Jansen

Voeg jouw activiteit toe!

Populaire activiteiten